En Düşük Faizli Eğitim Kredisi Veren 5 Banka 2019

Bazı bankalar hem eğitim masrafları için hem de genel ihtiyaçlar için öğrencilere ve öğrenci yakınlarına eğitim kredisi veriyor. Eğitim kredisi veren bankalar son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biri. İşte en düşük faizli eğitim kredisi veren 5 banka..

05.02.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-15:52) En Düşük Faizli Eğitim Kredisi Veren 5 Banka 2019

Bazı bankalar hem eğitim masrafları için hem de genel ihtiyaçlar için öğrencilere ve öğrenci yakınlarına eğitim kredisi veriyor. Eğitim kredisi veren bankalar son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biri. Hem öğrencilerin hemde öğrenci yakınlarının merak ettiği konulardan biri olan eğitim kredilerini sizler için araştırdık. İşte en düşük faizli eğitim kredisi veren 5 banka...

FİBABANKA

Öğrenciye eğitim kredisi bünyesinde Fibabanka yalnızca okul ücretlerini finanse ediyor. Hali hazırda  piyasadaki en düşük faizli eğitim kredisini sunan Fibabanka'nın bu ürüne 96 aya kadar taksit seçeneği de mevcut. 

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası'da öğrencilere ve yakınlarına eğitim kredisi veren bankalar arasında bulunuyor. Ziraat Bankası her türlü eğitim masrafı için müşterilerine finansman vermektedir. Ziraat, bu finansman ürününe için 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. Kampanya için uygulanan aylık faiz %2,30’dur.

İŞBANKASI

İşbankası'da öğrencilere ve velilere eğitim desteği veriyor. Banka, bu tip finansmanlara 36 aya kadar vade sunuyor ve bu çerçevede en fazla 50 bin TL finansman inkanı tanıyor. Öğrenciye ihtiyaç kredisi sunan banka bu kampanyaya aylık %3,00 faiz uyguluyor.

HALKBANKASI

Halkbank; kurs, dershane, okul, yurt, yüksek lisans gibi birçok eğitim harcamaları için eğitim kredisi veren bankalar arasında. Banka öğrenci kredisi için 36 aya kadar vade inkanı sunuyor. Bu ürün bünyesinde en fazla 50 bin TL ihtiyaç finansmanı sağlıyor. Eğitim kampanyanın faiz oranı %2,32’den başlıyor. Ürünü, dosya masrafsız veya standart olarak tercih edebilirsiniz.

AKBANK

Akbank okul-kurs harcamalarını karşılamak  için veliye ve öğrenciye finansman veriyor. Her türlü eğitim harcamaları için bu doğrultuda kredi çekmek mümkün. Akbank bu ürün için %2,57 faiz uyguluyor ve 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. Kullanabileceğiniz tutar için belirlenen bir üst limit yok.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal