Emekliye Müjde: Bin Lira Promosyon!

Daha önce emeklilere verdikleri promosyonlarda artışa giden bankalar, rekabetin kızışmasıyla 2020 yılında promosyon olarak emeklilere bin lira vermeyi planlıyor.

10.04.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-10:34) Emekliye Müjde: Bin Lira Promosyon!

Bankalar emeklileri paylaşamıyor. Emekli vatandaşları bünyesine katmak isteyen bankalar daha önce 450 lira olan promosyon ücretini 600 liraya çıkarmıştı. Bankalar, 2020’de ise 4 yıllık taahhüt karşılığında emeklilere bin lira promosyon vermeyi planlıyor.

Hem yeni emekliler hem de mevcut emekli vatandaşların merakla beklediği promosyon ve bayram ikramiyeleri kendileri için önemli bir gelir kaynağı oluşturuyor. Emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen bankalar ise ya promosyon ücretini artırıyor ya da taban promosyona ilave özel faydalar sağlıyor. Bazı bankalar, promosyon tutarını 600 liraya kadar çıkarıyor. Ayrıca emekli müşteri getirenlere bankaya kazandırdığı her emekli için 100 lira verenler de var.

EMEKLİYE BİN LİRA

Bankalar, emeklileri promosyon ödemesi ile kendisine çekmek istiyor. 2020'de ise rekabet daha da artacak. Taahhüt süresinin 4 yıla çıkarılıp emeklilere bin lira verilmesi planlanıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal