Emeklilere Bayram Öncesi İkramiye Verilecek

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu sonrası müjdeyi verdi. Yıldırım, Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde emeklilere biner lira ikramiye verileceğini açıkladı.

30.04.2018-19:38 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-19:29) Emeklilere Bayram Öncesi İkramiye Verilecek

Bakanlar Kurulu ardından açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, ayrım yapılmaksızın tüm emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner lira ikramiye verileceğini açıkladı.

"BİNER LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK"

İşte Yıldırım'ın açıklamasından satır başları:

Emekli olmuş 12 milyonun üzerinde insanımız var. Bunun haricinde emekli olmadan aylık bağlanan gazilerimiz, şehit yakınlarımız var. Devletten emeklilik haricinde maaş alanlar bunlara da her sene Ramazan Bayramı öncesi ve Kurban Bayramı öncesi olmak üzere biner lira bayram ikramiyesi dağıtacağız.

"GELİR ÜZERİNDEN GELİR GELİYOR, HESABINI KİTABINI YAPTI"

Hayırlı uğurlu olsun emklilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Hükümet olarak var gücümüzle çalıştık çalışmayı sürdürüyoruz. Bu planlanan gelirlerin üzerinde gelir geliyor. Bütün bunların hesabını kitabını yaptık, düşündük karar aldık.

"REFORMLAR SEÇİMDEN SONRA PARLAMENTODA YER ALACAK"

Meclise bugün itibariyle bu yasa tasarısını göndermiş bulunuyoruz. Yapısal reformlar bitmiş değil, yeni dönemde yükselerek sürecek. Bir çok alanda yeni reformlar seçimin ardından oluşacak olan ilk mecliste ele alınacak.

PAKETİN MALİYETİ 22 - 24 MİLYAR LİRA ARASI

Muhalefet eleştiri getirmezse şaşarım. Onu tahmin etmek çok zor değil. Meydanlara bakıyorum ana muhalefet lideri her gittiği yerde ulufe veriyor.

İmar barışında Mehmet Bey'in hesabına göre 2 katı. Paketin hepsi 22-24 milyar arası. Bayram ikramiyesi Ramazan ayında meclisten geçer geçmez. Sürekli olarak her iki dini bayram öncesi ödemeler yapılacak.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal