Eczacıbaşı Holdingden Coronavirüsle Mücadeleye 10 milyon TL Bağış

Eczacıbaşı Holdingden gelen açıklamada, firmanın, salgınla mücadelede ilk günden bu güne temin edilen desteğin bugün itibariyle 4,5 milyon TL'ye ulaştığı, ayni katkıların devam edeceği açıklandı.

03.04.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-13:28) Eczacıbaşı Holdingden Coronavirüsle Mücadeleye 10 milyon TL Bağış

Eczacıbaşı Holdingden gelen açıklamada, firmanın, salgınla mücadelede ilk günden bu güne temin edilen desteğin bugün itibariyle 4,5 milyon TL'ye ulaştığı, ayni katkıların devam edeceği açıklandı.

Eczacıbaşı Topluluğu, coronavirüs salgınıyla mücadelede toplumun her kesiminin destek olması amacıyla 10 milyon liralık fon ayırdı.

Yardımların devam edileceğinin belirtildiği açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL ile destek verildiği belirtildi. Toplam ayni ve nakdi destekler için 10 milyon TL'lik fon ayrıldığı belirtildi.

Yapılan çıklamada, mücadelenin ilk günlerinden bu güne ulusal ve yerel makamların Eczacıbaşı ürünlerine olan gereksinimlerin olanaklar dahilinde karşılanmaya çalışıldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Üretim tesislerimizin olduğu bölgelerdeki sağlık kurumlarına katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda; Cumhurbaşkanlığı tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara dağıtımı başlayan kolonyalar konusunda talep edilen desteği karşılamanın yanı sıra, sağlık personeline hizmet vereceğini açıklayan otellere de hijyen için gerekli olan tüm dezenfektan ürünlerimiz, temizlik kağıtları ve kimyasal ürünlerimizle destek veriyoruz."

ÜÇ BOYUTLU YAZICILAR HASTANELERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN HİZMET

VitrA İnovasyon Merkezi'nin sahip olduğu üç boyutlu yazıcılarla hızlı üretim olanaklarının, öncelikle bölgedeki hastanelerin medikal parça, araç ile gereç gereksinimlerini karşılamak için hizmete sunulduğu belirtilen açıklamada, şu veriler yer aldı:

"Sağlık Bakanlığı tarafından kronik rahatsızlığı nedeniyle evden çıkması yasaklanan, sağlık sorunları nedeniyle evlerinde kalan arkadaşlarımız olmasına rağmen, başta hijyen ürünleri olmak üzere ülkemiz ihtiyaçlarına yönelik üretimi sürdürmek ve bu zorlu süreci istihdam kaybı yaşamadan atlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal