Dolarda Hareketlilik Sürüyor! İşte Yeni Rakamlar

Enflasyon verilerinin ardından hareketli bir seyir izleyen ve dün 6.21 TL'yi geçen dolar bugüne 6.19 TL'den giriş yaptı.

05.10.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-09:40) Dolarda Hareketlilik Sürüyor! İşte Yeni Rakamlar

Dolar uluslararası piyasalarda güne 6.19 TL'den giriş yaptı. Çarşamba günü  söylenen beklentileri geçerek enflasyon verisinin ardından hareketli bir seyir takip eden Dolar/TL dün güne 6.07 TL dolaylarında başlayarak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) enflasyon değerlendirmesinden sonra 6.21 olmuştu.

12 EKİM BEKLENİYOR

Önümüzdeki hafta piyasaların takip ettiğien kritik meselelerden biri olan ABD'li Rahip Brunson'ın 12 Ekim'de mahkemesi gerçekleşecek. Şu anda ev hapsinde olan Brunson'ın davası ABD ile ilişkilerin sıkıntıya girmesinden ve iki ülkenin karşılıklı ekonomik yaptırımlar gerçekleştirmesine neden olmuştu. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, 25 Eylül tarihinde basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmasında Türk idarecilerle Brunson'ın geleceği hakkında görüşmeler yapılmasını beklediğini ifade ederek, "Evet, bu ay serbest kalabilir. Geçtiğimiz ay serbest bırakılmalıydı. Aslında bugün serbest kalmalı. Türklerle irtibat halindeyiz. Beklentileri biliyorlar" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal