Doğu Perinçek, Doğal Gazın Bulunduğunu Doğruladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü bir müjde açıklayacağını belirtmesinin ardından Doğu Perinçek müjdenin doğal gaz olduğunu dile getirdi.

20.08.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-10:43) Doğu Perinçek, Doğal Gazın Bulunduğunu Doğruladı

Türkiye'nin gündemi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın müjde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum.'

Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamalarından ardından herkesin aklına ilk olarak doğal gaz arama çalışmaları geldi.

Geçem akşam da CNN Türk'te Tarafsız Bölge, programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde değerlendirildi.

Programda, ABD merkezli Bloomberg News'in 2 Türk sorumluya dayandırdığı 'Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfetti' haberi de gündeme oturdu.

Programın konuklarından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Zonguldak'ta doğal gaz kaynağı bulunduğunu öne sürdü.

'DOĞALGAZ BULUNDU'

Perinçek, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

'Cumayı beklemeden programda müjdeler açıklanmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakalım müjdeyi ama verilen bilgiler, Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları, doğal gaz bulunduğunu son bir iki gün içerisinde biz de öğrendik. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini kendisi verecektir, o müjdenin ne olduğu konusunda izin verirseniz bir açıklama yapmayalım'.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal