Doğal Gaz Faturaları Artık Taksitle Ödenebilecek

İGDAŞ, doğalgaz faturalarına vade farksız taksit uygulaması başlattı. Çalışmaya 13 banka katılacak.

21.01.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-14:47) Doğal Gaz Faturaları Artık Taksitle Ödenebilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İGDAŞ, her kış düzenlediği doğalgaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile vade farksız taksit uygulamasını yeniden hayata geçirdi. İGDAŞ,'ın açıklamasına göre bu yıl için 13 banka ile anlaşma yapıldı.

31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek uygulamada bankaların taksitlendirmeleri şöyle:

Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit uyguluyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 TL- 2.000 TL arası, Vakıfbank 100 TL- 20.000 TL arası faturaları 3 taksite bölüyor.
Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3.000 TL’ye kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uyguluyor. 

Halkbank 100 TL-50.000 TL arası faturalara 4 taksit uyguluyor.

Halkbank kredi kartıyla sadece İGDAŞ veznelerinden yapılan ödemeler kampanya dahilinde taksitlendirilirken, diğer banka kredi kartlarıyla hem İGDAŞ vezneleri, hem de internetsubesi.igdas.com.tr adresi üzerinden online olarak yapılan ödemeler taksitlendirilebiliyor.

Katılım şartları ve üst limitleri bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.istanbul adresinden ve bankaların şubelerinden öğrenilebilir.

'AMACIMIZ ABONELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK'

Bianet'e yansıyan habere göre, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, kampanya hakkında yaptığı açıklamada,

"İstanbul genelinde çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı tüm abonelerimize, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Diğer fosil yakıtlara göre çok daha temiz ve çevreci olan doğalgaz, İstanbul’un temiz havasına sağladığı katkının yanı sıra kullanım kolaylığıyla da yaşantımıza konfor sağlıyor. Havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketimleri de artmaya başladı. Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak" şeklinde konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal