Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Taksicilere ÖTV Sözü Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir'i ziyaret ederek taksi durak başkanları, taksi şoförleri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

07.03.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-16:15) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Taksicilere ÖTV Sözü Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir'i ziyaret ederek taksi durak başkanları, taksi şoförleri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Taksilerde Haziran 2019 tarihine kadar geçerli olan ÖTV indiriminin uzatılmasıyla ilgili istekleri dinleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bu sorunun çözülmesi noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

ÖTV İÇİN SÖZ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şoför esnafının sıkıntıları ile yakından ilgilenerek çözüm için hemen talimat verdiğini açıklayan Çavuşoğlu, 'Meclis’ten çıkan yasayla ilgili benim de katkılarım oldu. Şahsen şoför esnafımızın dertlerini dinleyip aktarıyoruz. ÖTV konusunda seçim arifesinde olduğumuz için değil haklı bir talebiniz olduğu için yakından ilgileneceğimin sözünü veriyorum. Bunlar ticari araçlar. Sağlanan kolaylıklar devam etmelidir. ÖTV’nin kaldırılmasıyla özellikle taksiciler çok lüks araçlar almış. Muğla, Kuşadası ve Antalya gibi turizmin geliştiği yerlerde lüks araçlar var. Gelen turistler memnun. Eskiden Antalya’dan Pamukkale’ye günübirlik turlar olurdu. Şimdi lüks araçlar sayesinde daha konforlu olacak' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal