Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Almanya'nın En Büyük Firmalarını Ağırlayacak

Almanya'nın en büyük firmaları olan; Siemens, Mercedes, BMW, Bosch gibi 90'a yakın firmanın CEO'su Cumhurbaşkanı Erdoğan ile külliyede görüşecek.

23.10.2018-07:11 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-07:05) Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Almanya'nın En Büyük Firmalarını Ağırlayacak

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dev toplantı! Almanya'nın en büyük firmaları olan; Siemens, Mercedes, BMW, Bosch gibi 90'a yakın firmanın CEO'su Cumhurbaşkanı Erdoğan ile külliyede görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 90'a yakın büyük Alman şirketinin CEO'suyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde perşembe günü görüşecek. Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier'in de katılacağı buluşmaya aralarında Siemens, Mercedes, Bosch, SAP, EON'un bulunduğu şirketlerin temsilcisi katılacak. Kabulde, Alman işadamlarıyla Türkiye'deki yeni yatırım ve işbirliği fırsatları, teşvikler ele alınacak.

Reis-i Cumhur Erdoğan, Alman işadamlarıyla görüşmesinde "Türkiye'ye yatırım yapan kazanır" mesajı vererek yatırım çağrısı yapacak. Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, 5 yıl önce kurulması kararlaştırılan Türkiye-Almanya Ekonomik ve Ticari Ortaklık Komitesi'nin ilk toplantısı için bu hafta Alman işadamları heyetiyle Türkiye'ye gelecek.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal