Coronavirüs Kredisi Ziraat Bankası Başvuru ve Sorgulama

Ülkemizde etkili olan coronavirüs salgınına yönelik olarak alınan önlemlerden biri temel ihtiyaç kredisi oldu. Temel ihtiyaç kredisi veren bankaların arasında Ziraat Bankası da yer aldı. Peki, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılı? İşte detaylar...

27.05.2020-14:40 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-14:26) Coronavirüs Kredisi Ziraat Bankası Başvuru ve Sorgulama

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra art arda önlemler alındı. Ekonomik yönde de önemli önlemler alınırken, bunlardan biri de ihtiyaç kredisi oldu. Bu krediyi veren bankalardan biri de Ziraat Bankası oldu. Vatandaşlar, devletin kendilerine sağladıkları bu imkandan yararlanmak isterken, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılı? Temel ihtiyaç kredisi sonuçları açıklandı mı? şeklindeki soruların cevabını aradı.

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

1 Nisan'da başlayan temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Yaşanan büyük talep ile birlikte bankaların ilgili birimlerinin çalışması sürüyor. Ziraat Bankası mobil uygulamalarına yeni eklenen ‘Temel ihtiyaç destek kredisi' sekmesi ile başvurularını yapabilirsiniz. Ayrıca aşağıda bulunan linkler aracılığıyla başvurunu bankaların internet siteleri üzerinde de yapabilirsiniz.

TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Temel ihtiyaç destek kredisine başvuran vatandaşların merakla beklediği sorunun cevabı belli oldu. Krediye başvuru yapan kişilere bilgilendirme mesajları gelmeye başladı. Başvuru yapan vatandaşlar, SMS yoluyla bilgilendirilecek.

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN DİĞER BANKALAR HANGİLERİ?

Ziraat Bankası dışında, Halk Bank ve Vakıfbank temel ihtiyaç kredisi veriyor.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal