Cepten Kredi Veren Bankalar

Banka şubesine gitmeden kredi veren bankalar hangileri? Hangi bankalar cepten kredi veriyor? İşte cepten kredi veren bankalar…

06.06.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-17:36) Cepten Kredi Veren Bankalar

Birçok banka müşterilerine şubeye gitmeden mobil cihazlarla hızlı ve kolay kredi başvurusu yapma fırsatı sunuyor. Şubeye gidip evrak imzalamaktan sıkılan müşteriler ise bankaların sunduğu bu fırsatı değerlendiriyor. Ancak bazı bankalar mobil cihazlardan kredileri onaylasa bile müşterini tekrar şubeye çağırıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Akbank ise müşterilerin karşısına böyle bir problem çıkarmıyor. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Akbank şubeye gitmeden kredi alabileceğiniz yöntemler…

HALKBANK

Yeni geliştirmiş olduğu kredi modeli ile öne çıkan Halkbank, 50 bin TL’ye kadar 60 ay vadeli ve hızlı kredi sadece yüzde 1,07 kredi faiz oranları ile müşterisine kredi fırsatı sunuyor. Müşteriler, Halkbank’ın sunduğu bu fırsattan resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak ya da SMS ile kredi başvurusu tercih ederek faydalanabiliyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası müşterilerine hızlı ve kolay krediye sahip olabilme fırsatı tanıyor. ‘Dijital Kredi’ adı verilen bir paketle Ziraat Bankası mobil cihazlardan yapılan tüm başvuruları anında onaylıyor. Ancak Ziraat Mobil uygulamasından yapılan başvurular için şu şartların tamamlanması gerekiyor: “Ziraat Bankası’ndan kredi alabilmek için gerekli koşullar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Düzenli gelir sahibi olmak. 18 yaşını geçmiş olmak. Kara listede olmamak. 12 aylık SGK primini ödemiş olmak. Minimum 3 aydır aktif SGK üyesi olmak”

AKBANK

Akbank ise 7 gün 24 saat mobil uygulamalar sayesinde 40 bin TL’ye kadar hızlı ve kolay kredi imkanı sağlıyor. Başvurular için Akbank Mobil uygulaması ve Akbank web sitesi kullanılabiliyor. Direkt Kredi faiz oranları 1,45 olan Akbank’ın yüksek faiz uyguladığı düşünülebilir. Ancak Akbank’ın sunduğu anında onaylanan bir kredi modelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal