BlackRock: Dünya, Sanılandan Hızlı Toparlanıyor

7,5 Trilyonluk Varlığıyla, Dünya Devi BlackRock, dünyanın tahminlerin çok üstünde bir hızla toparlandığını belirtirken, 'Riskler devam ediyor' dedi.

25.09.2020-18:41 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-18:33) BlackRock: Dünya, Sanılandan Hızlı Toparlanıyor

7,5 trilyon dolarlık yatırım finans devi BlackRock, küresel ekonominin, tahminlerin üzerinde bir hızla toparlandığını ileri sürdü.

'RİSKLERLE BERABER, HIZLA TOPARLIYORUZ'

BlackRock, uluslararası ekonominin tahminlerin üzerinde bir hızda iyileşirken, aşağı yönlü risklerin de devam ettiğini kaydetti.

Küresel ekonominin dev fon yönetim şirketi, politika yapıcılardan gelecek daha fazla yardımla, tam toparlanmanın mümkün olduğunu söyledi.

KÜRESEL EKONOMİ, YARALARINI 1,5 YILDA SARACAK!

Küresel ekonominin, tarihin en derin şokundan toparlandığını ve gelecek 1,5 yıl içinde de pandemi öncesi seviyelere dönüleceği görüşünde.

EN HIZLI KANADA İYİLEŞECEK

Kurum, Kanada’nın küresel ekonomideki durgunluktan pozitif olarak ayrıştığını belirterek, yine risklerin de daha az olduğu tespitini yaparak, bu ülkede, GSYİH'nin 2021'de durgunluk öncesine döneceğini kaydetti.

OECD’nin, Kanada ile ilgili öngörüsünde, 2020 yılında yüzde 5,8’lik daralmanın ardından, 2021’de yüzde 4 büyüyeceği projeksiyonunu yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal