Bitcoin Fiyat Grafiği: İnanılmaz Tahmin

Geçtiğimiz yıl 20 bin dolar seviyesini test eden sonra ciddi değer kaybına uğrayan Bitcoin son dönemlerde yeniden 10 bin dolar seviyesine doğru yükseliyor

28.04.2018-09:07 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-12:47)

Geçtiğimiz yıl 20 bin dolar seviyesini test eden sonra ciddi değer kaybı yaşayan Bitcoin son dönemlerde yeniden 10 bin dolar seviyesine doğru yükseliyor. Bitcoin'in değer artışının devam edeceğini ifade eden İngiliz yatırımcı iddialı bir tahminde bulundu.

İngiliz haber kaynaklarından elde edilen haberlere göre Pfeffer Capital şirketinde hedge fonu yöneticisi olan John Pfeffer, Bitcoin'in her alanda altından çok daha değerli bir yatırım aracı olduğunu ifade etti ve ilginç bir iddiada bulundu. John Preffer, Bitcoin'in değerinin yakın bir zamanda 700 bin dolar olabileceğini ileri sürdü

Katıldığı bir televizyon programında Bitcoin ve sanal paraların geleceği ile ilgili konuşma yapan John Pfeffer, Bitcoin’in yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacağı ve daha sonra fiyatın 700 bin dolara kadar yükselebileceğini iddia etti.

Fakat Bitcoin'İn geleceği ile ilgili kötü senaryolar da bulunuyor. Harvard Üniversitesi'nden Profesör Kenneth Rogoff, Bitcoin'in değerinin gelecek 10 yılda 100 dolar seviyesine düşme ihtimalinin, 100 bin dolar seviyesinden işlem görmesi ihtimalinden daha büyük olduğunu söylemişti.

3 ocak 2009 yılında sessiz sedasız kullanıma giren Bitcoin özellikle 2017'de gerçekleştirdiği çıkışı ile pek çok kişinin merceğinde. Bitcoin'e yatırım yapmayı düşünenlerdenseniz bilmeniz gerekenleri sizler için haber kaynaklarından elde ettik.

John Pfeffer Katıldığı bir televizyon programında Bitcoin ve sanal paraların geleceği ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. Pfeffer Bitcoin’in yakın zamanda en az 90 bin dolar seviyesine çıkacağı tahmin ettiğini ve daha sonra ise fiyatın 700 bin dolara kadar yükselebileceğini iddia etti.

 Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal