Berat Albayrak İtalyan Gazetesi İçin Yazdı!

Milano Finanza Gazetesi için bir yazı yazabn Bakan Albayrak, Türkiye'nin Akdeniz ve Karadeniz'de petrol ve gaz arama çalışmalarının altını çizdi.

03.01.2018-08:41 - (Son Güncelleme: 03.01.2018-08:35) Berat Albayrak İtalyan Gazetesi İçin Yazdı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İtalya'nın ileri gelen ekonomi gazetelerinden Milano Finanza için bir yazı yazdı.

Türkiye'nin enerji sektöründe yaptığı çalışmalara dikkat çeken Bakan Albayrak, petrol ve doğalgaz çalışmalarından da bahsetti.

TANAP ve Türk Akımı gibi projelerin sürdüğünü ifade eden Albayrak, Türkiye'nin üretim konusunda da çalışmalarda bulunduğunu belirterek "Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve gaz arama çalışmaları üzerinde yoğunlaşmaya başladık.

Akdeniz’deki deprem araştırmalarını yürütmek üzere daha şimdiden ciddi çalışmalar uygulanmaktadır. Önümüzdeki zamanlarda aynı çalışmayı Karadeniz için de yapmayı düşünüyoruz.

Bu çalışmaları takiben, söz konusu her iki denizin potansiyellerini ortaya çıkaracak ve aynı zamanda da Türkiye’de ve bölgemizdeki tedarik güvenliğine katkıda bulunacak araştırma ve delme faaliyetleri gerçekleştirilecektir." dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal