Zehra Selçuk Açıkladı! Ödemeler Yarın Hesaplara Yatırılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, harp ile görev malullerinin 2020 senesi ilave ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını açıkladı.

21.01.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-10:36) Zehra Selçuk Açıkladı! Ödemeler Yarın Hesaplara Yatırılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, harp ile vazife malullerinin ilave ödemeleriyle alakalı açıklama yaptı.

Bakan Zehra Selçuk, harp ile vazife malullerinin 2020 senesi ilave ödemelerinin yarın hesaplara aktarılacağını açıkladı.

Bakan Zehra Selçuk, bu çerçevede ,59 binin üzerinde kişiye toplam 214 milyon 652 bin TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Harp ile vazife malullerine yapılacak ilave ödeme miktarlarının 3 bin 647 TL ile 6 bin 631 TL arasında değiştiğine vurgu yapan Bakan Zehra Selçuk, “2020 yılı ek ödeme tutarları hak sahiplerinin banka ve PTT şubelerine gönderilerek yarın ödenecek.” açıklamasında bulundu.

MALULİYET DERECESİNE BAKILACAK

Emekli Sandığı Kanununun ilave 79’uncu maddesi çerçevesinde; harp ile vazife malullüğü aylığı bağlananlar ve hak sahiplerine, bu kapsama dahil olanlardan yeniden çalışmaya başlamaları nedeniyle aylık ödemeleri kesilenlere ve görev malulü olup aylık bağlanmadan sınıf ya da görev değiştirerek çalışmayı sürdürenlere maluliyet derece ile göstergelerine bakılarak ilave ödeme yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal