Bakan Fakıbaba Müjdeyi Verdi! Vatandaş Ramazan Ayında Ucuz Et Yiyecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çıktığı bir televizyon kanalında Ramazan ayı gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

11.05.2018-21:33 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-21:27) Bakan Fakıbaba Müjdeyi Verdi! Vatandaş Ramazan Ayında Ucuz Et Yiyecek

Ramazan ayı süresince ucuz fiyata kırmızı et uygulamasını sürdüreceklerini ve 2 bin markette daha ucuz fiyatlı et uygulaması başlatacaklarının müjdesini veren Gıda Bakanı Fakıbaba, sözlerine şu şekilde devam etti:

KARKAS ET 28 TL

''Son zamanlarda yem fiyatların artması ve kurlardaki artış et fiyatlarında biraz artışa neden olmuştur. Ancak biz de tedbirlerimizi alıyoruz. Biz üreticilerimizin zarar etmesini istemiyoruz, ancak asıl hedefimiz tüketicilere uygun fiyatlara et vermek. Bu hafta karkas et fiyatları 28 liradan seyrediyor''

Hayvancılıkla ile mesai harcayan kesimin artan yem bedellerinden rahatsız olduklarını ifade eden Fakı Fakıbaba, ''Bundan sonra yem piyasasında da TMO'nun var olması gerektiğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.

BUĞDAT FİYATLARI AÇIKLANIYOR

Tarımsal destek ödemeleriyle alakalı da önemli cümleler kuran Bakan Fakıbaba, ''Sayın Başbakanımız yarın buğday fiyatlarını açıklayacak'' diye konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal