Bakan Berat Albayrak'tan 'Katılım Finans Sistemi' Açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Tüm ihracatçılarımızın yolu açık, işleri bereketli olsun. Türk Eximbank'ın ihracatçılarımız için hazırladığı alternatif finans kaynakları zenginleştirildi. "Katılım Finans Sistemi" ülkemiz ve ihracatçılarımız için hayırlar getirsin' dedi.

28.08.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-16:46) Bakan Berat Albayrak'tan 'Katılım Finans Sistemi' Açıklaması!

Türk Eximbank, ihracatçılara yönelik 30'dan fazla ürününe bir yenisini daha katarak katılım finans yöntemi prensipleriyle faaliyet gösteren 'Türk Eximbank Katılım Finansı Yatırım Kredi' hizmetini soktu.

Türk Eximbank'tan gelen açıklamada, yeni ürün aracılığıyla, katılım finans yöntemiyle faaliyet göstermek dış satımcıların Türk Eximbank'tan yatırım kredisi kullanabileceği aktarıldı.

'İHRACATÇILARIMIZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, meseleyle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'Tüm ihracatçılarımızın yolu açık, işleri bereketli olsun. Türk Eximbank'ın ihracatçılarımız için hazırladığı alternatif finans kaynakları zenginleştirildi. 'Katılım Finans Sistemi' ülkemiz ve ihracatçılarımız için hayırlar getirsin.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal