Bakan Bekir Pakdemirli: 1 Temmuz'dan İtibaren Bütün Felaketlerin Ödemesi Yapılacak

Bakan Pakdemirli, 'Tarımsal üretimin devamı ve en kısa zamanda yaraların sarılmasını sağlayabilmek için TARSİM sigortası dışında olan vatandaşlarımıza sadece Antalya'da değil, 1 Temmuz'dan bugüne kadar olan bütün felaketleri kapsayacak şekilde bir ödeme yapılacak' dedi.

09.02.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-15:42) Bakan Bekir Pakdemirli: 1 Temmuz'dan İtibaren Bütün Felaketlerin Ödemesi Yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada, 'Tarımsal üretimin devamı ve en kısa zamanda yaraların sarılmasını sağlayabilmek için TARSİM sigortası dışında olan vatandaşlarımıza sadece Antalya'da değil, 1 Temmuz'dan bugüne kadar olan bütün felaketleri kapsayacak şekilde bir ödeme yapılacak' ifadeleri kullanıldı.

TARIMLA İLGİLENEN İŞ ADAMLARINA MÜJDE

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emriyle elektrikte "tarımsal sulama" adlı tarifenin "tarımsal faaliyetler" olarak değiştirileceğini duyurdu.

EPDK'nın ve bakanlığın bu hususta çalıştığını ve yakında müjdesinin verileceğini de söyleyen Bakan Dönmez, bu şekilde tarımsal faaliyetlere dönük elektrik tarifesinin içinde, hayvancılık başta olmak üzere bununla alakalı meselelerin de yer alacağını ifade etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde "AK Parti İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı"nda gerçekleştirdiği konuşmada, Bilecik Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Samet Kavakoğlu'nun kendisine enerji giderlerinin çok olduğunu söylediğini ifade etti.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal