Aydın Doğan, ABD'deki Manchester Hastanesi'ni Satın Almak İçin Görüşmelere Başladı

Doğan Holding'in medya kısmını Demirören grubuna satan Aydın Doğan, bu satıştan 916 milyon dolar kazanmıştı. Yeni yatırımı merak konusu olan Doğan'ın ABD'deki Manchester Hastanesi'nin satın almak için görüşmelere başladığı bildiriliyor.

23.01.2019-20:08 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-20:00) Aydın Doğan, ABD'deki Manchester Hastanesi'ni Satın Almak İçin Görüşmelere Başladı

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın, ABD'nin Tennessee eyaletindeki Manchester Hastanesi'ni satın almak için temaslarda bulunduğu iddia ediliyor.

916 MİLYON DOLARLA YAPACAĞI YATIRIM MERAK KONUSU OLDU

Doğan Holding, geride bıraktığımız sene medya grubunu Demirören Holding'e satarak 916 milyon dolar gelir sağlamıştı. Türkiye'deki medyanın büyük kısmını satan Doğan Holding'in, satıştan elde ettiği sermayeyle nasıl bir yatırım yapacağı sorusu ekonomi koridorlarında en fazla merak edilen meseleler arasına girdi.

ABD'DE 40 MİLYON DOLARLIK SAĞLIK YATIRIMI

Odatv'nin aktardığına göre, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın ABD'nin Tennessee eyaletindeki Manchester Hastanesi'ni almak için temaslara başladığı bildirildi. Öne sürülene göre, ABD'deki hastane için 40 milyon Dolar teklif yaptı.

Aydın Doğan'ın 29 Ocak'ta Londra'ya seyahat edeceği, damadı Mehmet Ali Yalçındağ'ın ise Davos'taki görüşmelerin sonrasında Londra'ya gideceği ve ikilinin burada görüşecekleri de iddia edildi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal