ATO'dan Mensuplarına 'Ücretsiz Belge' Yardımı

ATO Başkanı Gürsel Baran, "Üyelerimizi desteklemek için elektronik belgeleri ücretsiz verme kararı aldık." diye konuştu.

21.03.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:09) ATO'dan Mensuplarına 'Ücretsiz Belge' Yardımı
ATO Başkanı Gürsel Baran, "Üyelerimizi desteklemek için elektronik belgeleri ücretsiz verme kararı aldık." diye konuştu.

Ankara Ticaret Odası'ndan (ATO) gelen açıklamaya bakıldığında, oda, reel sektörün bütün dünyayı tesiri altına alan ve ekonomik durgunluk riskiyle karşı karşıya kalan coronavirüs riski sürecinde, üyelerine destek olmak için yaptığı faaliyetlere bir yenisini ekledi. ATO internet adresinden alacakları Kayıt Sureti ve İhale Durum Belgesi ile bu belgelerin İngilizce versiyonları ücretsiz bir şekilde verilmeye başlandı.

Açıklamada fikirlerine yer verilen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, oda olarak coronavirüs salgını tehlikesiyle mücadele sürecinde hem mensuplarını desteklemek hem ATO hizmet binasına gelmeden bu hizmetleri almalarını temin etmek için internet üzerinden alınan belgeleri ücretsiz verme kararı verdiklerini belirtti.

Odanın faaliyetlerinin merkez noktasının 157 bin mensubu olduğunun altını çizen Baran, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dünya koronavirüs nedeniyle zor günler yaşıyor ve bu sürecin ekonomik sonuçları olacağı muhakkak. ATO olarak üyelerimizi desteklemek ve bu sürecin en az zararla atlatılmasına katkı sağlamak için uygulamaya koyduğumuz tedbirlere bir yenisini daha ekledik ve elektronik belgeleri ücretsiz verme kararı aldık. Hepimizin morale ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içinde olmanın önemi bir kat daha arttı. ATO olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de üyelerimizin yanındayız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal