Atlas Global, 26 Kasım'da Durdurduğu Uçuşlara Yeniden Başladı

Atlas Global Havayolları, bugün planlanan iç hatta 1, dış hatta 5 karşılıklı tarifeli seferle operasyonlarını sürdürecek.

21.12.2019-13:12 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-13:01) Atlas Global, 26 Kasım'da Durdurduğu Uçuşlara Yeniden Başladı

Atlas Global Havayolları, 26 Kasım'dan bu yana durdurduğu uçuşlarına bugün yeniden başladı.
Bugünkü ilk seferle İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmeyi planlayan yolcular, İstanbul Havalimanındaki kontuarlarda işlemlerini gerçekleştirdi. Yolcular hazırlandıktan sonra, uçağın olduğu körüğe yönlendirildi.
Londra'ya gidecek yolculardan Dilaver Kaçmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de aynı firma ile uçtuklarını fakat 26 Kasım'da çok talihsiz bir haber aldıklarını söyledi.

Kaçmaz, söz konusu firmanın krizden etkilenmesinden mutsuz olduklarını açıklayarak "Londra'ya gidiş biletimi tesadüfen 21 Aralık'a almıştım. Uçacak ilk uçakta bizimkiymiş. Bileti düne alsaydım uçamayacaktım." diye konuştu.

Uçuşların durumuyla ilgili önceden firmaya elektronik posta gönderdiğini fakat yanıtsız kalmadığını bildiren Kaçmaz, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün ise kendileriyle yakından ilgilendiğini AKTARDI.
Ayrıca Kaçmaz, Türkiye'deki yerli havayolları şirketlerinin seferlerini devam ettirilmesinin önemli ve sevindirici olduğunu aktardı.
Gün içinde dış hatlarda Londra'nın yanı sıra Amsterdam, Bağdat, Tel Aviv ve Tahran'a, iç hatlarda ise yine İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı 12 sefer yapılması öngörülüyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal