Asgari Ücret İçin İkinci Toplantı Bugün Düzenlenecek!

Asgari ücrette Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak zam oranını tespit etmek için taraflar ikinci toplantısı Türk-İş'in ev sahipliğinde bugün gerçekleşecek.

10.12.2019-09:36 - (Son Güncelleme: 10.12.2019-09:31)

Asgari ücrette Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak zam oranını tespit etmek için taraflar ikinci toplantısı Türk-İş'in ev sahipliğinde bugün gerçekleşecek.

Asgari ücret için ikinci toplantı bugün
Doğrudan 7 milyona yakın personeli kapsayan asgari ücret görüşmelerinde süreç etkisini sürdürüyor. İlk toplantısını 2 Aralık'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleştiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını bugün işçi tarafını temsil eden Türk-İş'in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder'in başkanlığındaki toplantıda, işveren heyetine Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç, işçi heyetine Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat başkanlık yapacak.

İşçi ve işveren taraflarının görüşlerinin alınacağı toplantıda, Hazine ve Maliye ile Ticaret bakanlıkları temsilcilerinin yıl içerisindeki ekonomik ve sosyal gelişmelere dair sunum yapması ve 2020 hedeflerinin paylaşılması öngörülüyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal