ASELSAN’dan Büyük Başarı

Türkiye’nin Savunma Sanayisindeki teknolojik atılımı yeni pazar kapılarını araladı. ASELSAN’ın ürettiği müthiş bir silah, kapış kapış gidiyor.

06.05.2020-10:30 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:13) ASELSAN’dan Büyük Başarı

Türkiye’nin Savunma Sanayisindeki teknolojik atılımı yeni pazar kapılarını araladı. ASELSAN’ın ürettiği müthiş bir silah, kapış kapış gidiyor.

Türkiye’nin terörle mücadelesinde yalnız bırakılmasından sonra başlattığı Savunma Sanayii atılımı her gün yeni bir başarıya imza atıyor.

Türkiye, İHA, SİHA ve İnsansız denizaltı araçlarından sonra yüzer muharebe silahları hususunda da dünyanın öncü ülkeleri arasında yer almaya başladı.

ASELSAN, BAHREYN'E UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMİ İHRACATI YAPACAK

Bahreyn Krallığı’nın deniz platformu kullanımına yönelik olarak, uzaktan komutalı silah sistemlerinin ihracatına ilişkin yeni bir satış sözleşmesi daha imzaladı.

Firma, 2020'de yakaladığı satış ve üretim rekoru performansına bu sene de devam etmeyi hedefliyor.

10 SENEYİ AŞKIN SÜREDİR KÖRFEZ PAZARINDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Körfez ülkelerine yaptığı son uzaktan komutalı silah sistemi satışının yanında 10 seneyi aşkın zamandır Körfez pazarında varlık gösteren ASELSAN, bölgeye doğrudan satış, teknoloji transferi programları, yerel üretim ve ortak girişim firmaları aracılığıyla savunma ve teknoloji çözümleri sağlıyor.

Körfez İş Birliği Konseyi üyesi ülkelere ve bilhassa Bahreyn'e yönelik önümüzdeki dönemde yatırım ve iş ortaklığı alanlarını iyileştirmeyi hedefleyen ASELSAN, sürdürülebilir büyüme stratejisinin neticesi olarak, türlü kara ile deniz platformlarında kullanılabilen farklı konfigürasyonlarda ürettiği uzaktan komutalı silah sistemlerini 20 başka ülkenin kullanımına olanak sağladı.

Aselsan’ın geliştirdiği platformla düşman kuvvetleri de anında algılayarak savunma sistemine geçiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal