Ankara Emniyet Müdürlüğünden Milli Dayanışma Kampanyasına Destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlar arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü de yer aldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü söz konusu kampanyaya 2 milyon 267 bin 343 lira bağışladı.

24.04.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-16:18) Ankara Emniyet Müdürlüğünden Milli Dayanışma Kampanyasına Destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunanlar arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü de yer aldı.  Ankara Emniyet Müdürlüğü söz konusu kampanyaya 2 milyon 267 bin 343 lira bağışladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü personeli, Milli Dayanışma Kampanyası'na gönüllülük esasına dayalı biriken söz konusu 2 milyon 267 bin 343 lira ile Kampanyaya destek çıktı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yansıyan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için İl Emniyet Müdürlüğü personeli de harekete geçti. Personelin gönüllülük esasına göre topladığı 2 milyon 267 bin 343 lira kampanyaya aktarıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Müdürlüğün Twitter hesabından, kampanyaya katılan gönüllü personele teşekkür mesajı yayımlayarak, "Büyük Türk milleti tarihi boyunca sıkıntılı süreçlerini maddi ve manevi dayanışmayla her zaman aşmıştır. Ankara Emniyet Müdürlüğü olarak kampanyaya destekte bulunan herkese teşekkür ederiz."dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal