Altın Fiyatları Yükseldi

Altın fiyatları, yatırımcıların dikkatlerini risk beklentilerine çevirmesi ile bu yılın en düşük seviyesinden hafifçe yükseldi.

23.04.2019-19:37 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-19:34) Altın Fiyatları Yükseldi

Bloomberg'in haberine göre altın fiyatları, birçok ülkede Paskalya dolayısıyla uzayan haftasonu tatili ortamında, önümüzdeki günlerde bazı önemli şirketlerin karlarını açıklamaya hazırlanması ile birlikte, yatırımcıların dikkatlerini risk beklentilerine çevirmesinin ardından, bu yılın en düşük seviyesi yakınlarından hafifçe yükseldi.

PİYASA HAFTAYA TEMKİNLİ BAŞLADI

IG Asia piyasa stratejisti Jingyi Pan, "Yatırımcıların kar açıklamalarını beklemeleri ile birlikte, piyasa haftaya temkinli bir tonda başladı," dedi ve "Ancak güvenli liman talebini olumsuz etkileyen bazı aşağı yönlü faktörler var. Bunlar arasında ABD-Çin ticaret anlaşması, hisse senetlerindeki yükselişler ve exchange traded fonlarından (ETF) çıkışları sayabiliriz" şeklinde görüş bildirdi.

ARALIK AYINDAN BU YANA EN DÜŞÜK SEVİYESİ

Spot altın yüzde 0.3 yükselerek Singapur saati ile 13:37'de ons başına 1,279.10 dolara çıktı. Metal geçen hafta 1,271.26 dolara düşerek Aralık ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal