AK Parti Dış İlişkiler Başkanı: Ülkemize Yatırım Yapmanın Tam Zamanı

AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz, Uluslararası Demokratlar Birliğinin (UID) Brüksel temsilciliğinde bir konuşma yaptı.

24.01.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-10:46) AK Parti Dış İlişkiler Başkanı: Ülkemize Yatırım Yapmanın Tam Zamanı

AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz, Uluslararası Demokratlar Birliğinin (UID) Brüksel temsilciliğinde bir konuşma yaptı.

Yılmaz, konuşmasında bugün Avrupa Parlamentosunda (AP) bir toplantı düzenlediklerini ve başkanlık sistemiyle alakalı bir sunum yaptıklarını bunun yanında bazı siyasi partilerle bir araya geldiklerini belirtti.

Yılmaz, Avrupa'da yaşayan Türk asıllı vatandaşları AP seçimlerinde sandığa gitmeye davet etti. Yılmaz, "Sandığa gidip oyumuzu kullanmadığımız sürece siyasi etkinliğimiz olmaz. Buradaki topluluğumuzun sandığa gittiğini, oy kullandığını görecekler ki siyasi ağırlığımız olsun."şeklinde ifadelerde bulundu.

‘’ÜLKEMİZE YATIRIM YAPMANIN TAM ZAMANI’’

Türkiye'ye son dönemlerde ekonomik saldırılar gerçekleştirildiğinin altını çizen Yılmaz, söz konusu saldırıların büyük oranda engellendiğini ve istikrarlı bir noktaya doğru ilerleme kaydedildiğini belirtti.

Yılmaz, yerel seçimlerin ardında da ekonominin sağlamlaşmaya devam edeceğini vurgulayarak "Türkiye'ye yatırım yapmanın tam zamanı. Bugün yatırım yapan orta vadede kazanır. Bu fırsatı kaçırmayın." sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal