ABD, 2,2 Trilyon Basıyor, Dolardan Kaçın!

ABD, Koronavirüs canlandırma paketinin miktarını tartışıyor. Demokratlar, 2,2 trilyon, Beyaz Saray ise 1,3 trilyon dolarda ısrar ediyor. Karar, günler içinde verilecek.

25.09.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-13:36) ABD, 2,2 Trilyon Basıyor, Dolardan Kaçın!

ABD, ekonomiyi canlandırmak için para basacak. Ancak, bu paranın miktarını, Demokratlarla, Cumhuriyetçiler tartışıyor.

Miktar 2,2 trilyon ile, 1,3 trilyon dolar arasında yapılacak pazarlıkla belirlenecek.

Bununla birlikte, piyasaya enjekte edilecek, trilyon dolarlar, bir hiper enflasyona neden olmasa da. doların değerini düşürecek.

ABD’de Demokratlar, pandemiyle duran ekonominin çarklarını canlandırmak için, 2,2 trilyon dolarlık paket üzerinde çalışıyor. Beyaz Saray ise 1,3 trilyon dolara razı.

PİYASAYA 2,2 TRİLYON DOLAR ENJEKTE EDİLECEK

ABD Temsilciler Meclisi’nin bu hafta yapılacak toplantısında, Demokratlar, pandemiye karşı, 2,2 trilyon dolarlık bir paket üzerinde çalışıyor.

Koronavirüsün ekonomiye olan olumsuz etkilerini bertaraf etmek ve ekonomiyi canlandırmak için çalışılan pakete, Beyaz Saray’da sıcak bakıyor, ancak miktarı tartışılıyor.

Demokratların 2,2 trilyon dolar istediği, Korona paketi için, Beyaz Saray, 1,3 trilyon dolarlık paketi kabul edebilirim, diyor.

Meclis Başkanı Nancy Pelosi, yedi hafta önce duran koronavirüs canlandırma paketi görüşmelerine hazır olduğunu söyledi.

Cumhuriyetçiler ile Demokratların sıcak baktığı, ancak 900 milyar dolarlık farkın olduğu canlandırma paketinin günler içinde sonuçlandırılması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE DOLAR 7,5 TL'YE İNECEK

Türkiye'de, ekonomi yönetiminin aldığı tedbirler ve küresel etkiyle de, Türkiye'de, ilk etapta dolar kurunun 7,5 TL'yi görmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal