399 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınının Ataması Yapıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 399 şehit yakını, gazi ile gazi yakınının atamasının yapıldığını açıkladı.

21.05.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-10:47) 399 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınının Ataması Yapıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 399 şehit yakını, gazi ile gazi yakınının atamasının yapıldığını açıkladı.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı açıklamasında, şehit yakını, gazi ile gazi yakınlarının atamalarının coronavirüs önlemleri kapsamında dijital ortamda noter huzurunda yapıldığını bildirdi.

Hak sahiplerinin atama teklifleri yapılırken, atanmayı talep ettikleri ilk şehir tercihleriyle öğrenim durumlarının göz önünde bulundurulduğunu belirten Bakan Selçuk, toplam 399 şehit yakını, gazi ile gazi yakınının kamuda atamasının yapıldığını belirtti.

Atanan şehit yakını, gazi ile gazi yakınlarına 48 kamu kurum ve kuruluşunda istihdam olanağı verildiğini belirten Bakan Selçuk, atananların 291'inin erkek, 108'inin kadın olduğu, atamalarının e-uygulama üzerinden çalışan talep eden kamu ve kuruluşlarına yapıldığı bilgisini aktardı.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan Bayramı öncesinde atamaların gerçekleştirilmiş olması durumu daha da anlamlı kıldı. Şehitlerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Vatan için canını ortaya koyan kahramanlarımız ve ailelerimizin her zaman yanındayız. Biz ülkemiz için çalışan büyük bir aileyiz." şeklinde konuştu.

Atama sonuçları bugün saat 17.00 itibariyle "https://kamusonuc.ailevecalisma.gov.tr/SorguSehitGaziAtama" adresinden öğrenilebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal