11 Milyon Yılbaşı Bileti Satıldı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Uçar, yılbaşı özel çekilişi için 37 milyonun üzerinde bilet basıldığını belirterek, "Biletlerin bugün itibarıyla 11 milyonu satılmış durumda." açıklamasında bulundu.

04.12.2019-12:49 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-12:47)

Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı özel çekilişi biletlerinin geçen cuma günü 10 binden fazla gezici bayi aracılığıyla satışa sunulduğunu hatırlattı.

Çeyrek, yarım ve tam biletlerle bu yıl toplamda 436 milyon lira ikramiye dağıtacaklarını dile getiren Uçar, büyük ikramiyenin 80 milyon lira olarak belirlendiğini anımsattı.

Basılan ve şu ana kadar satılan bilet sayısı hakkında da bilgi veren Uçar, "Bu yıl, 37 milyonun üzerinde bilet basıldı. Biletlerin, bugün itibarıyla 11 milyonu satılmış durumda. Sipariş bazında ise yüzde 120 oranında talep var. Şu anda idaremizde bilet kalmadı." diye konuştu.

"YIL SONUNA KADAR ALINMAYAN İKRAMİYELER BAKANLIĞIMIZA AKTARILIYOR"

Uçar, Milli Piyango çekilişine iştirak edenlerin bileti aldıkları an kazandıklarına dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim idaremizde kar amacı söz konusu değil. Günün sonunda alınmayan ikramiyeler, ikramiye havuzunda bekletilip bir sonraki oyun için değerlendiriliyor. Yıl sonuna kadar alınmazsa okul, yurt, hastane yapımı gibi sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere kamu payı olarak bakanlığımızın hesaplarına aktarılıyor."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal