YKS Kayıt Tarihleri Ne Zamana Kadar Uzatıldı?

Yükseköğretim Kurulu'nun YKS kayıtlarına yönelik yaptığı açıklamanın ardından en çok merak edilen konular arasına ''YKS kayıtları uzatıldı mı? '' YKS kayıt tarihleri ne zamana kadar uzatıldı? soruları dahil oldu. İşte merak edilen tüm detaylar...

28.08.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-14:00) YKS Kayıt Tarihleri Ne Zamana Kadar Uzatıldı?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) YKS kayıt tarihine yönelik bombayı patlattı.

YKS KAYITLARI UZATILDI MI

YÖK, 2020- YKS kayıt tarihlerini ‘öğrencilerin lehine olacak şekilde’ uzatılmasına karar verdi. Bu açıklamanın ardından yine merak edilen temel soru: YKS kayıt tarihleri ne zamana kadar uzatıldı? oldu. İşte yanıtı...

YKS KAYIT TARİHLERİ NE ZAMANA KADAR UZATILDI?

Söz konusu a.olşamaya göre yüz yüze kayıtlar 5 Eylül saat 17.00'ye kadar, elektronik kayıtlar ise 6 Eylül saat 23.59’a kadar uzatıldı.

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK), ''YÖK olarak, Başkanlığımıza öğrenciler tarafından iletilen talepler doğrultusunda 2020- YKS kayıt tarihlerinin 'öğrencilerin lehine olacak şekilde' uzatılmasına karar verilmiştir'' dedi.

Yükseköğretim kurumlarına giderek şahsen başvuracak adaylar için 5 Eylül Cumartesi saat 17.00'ye kadar, elektronik kayıt (e-kayıt) yaptıracak adaylar için ise 6 Eylül Pazar saat 23.59’a kadar kayıtlar uzatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal