Uçak Pistinde Kitap Okuma Etkinliği

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Aydın'da 55. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan öğrenciler Çıldır Havaalanı pistinde kitap okudu. Pilot koltuğuna da geçen öğrenciler ilk defa böyle bir etkinliğe katılmanın heyecanını yaşadı.

25.03.2019-18:22 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-18:24) Uçak Pistinde Kitap Okuma Etkinliği

Aydın'da 55. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında ortaokul öğrencileri, Çıldır Havaalanı pistinde kitap okudu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 55. Kütüphane Haftasından dolayı, Türk Hava Yolları Uçuş Akdemisinin yer aldığı Çıldır Havaalanı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Etkinlik katılan, Osman Yozgatlı Ortaokulundan daha önce hiç uçağa binmeyen 80 öğrenci, pistte kendileri için ayrılan kısımda kitap okudu ve kartondan harflerle 'Okumak çok güzel' yazdı.

Daha sonra öğrenciler pilot koltuğuna geçerek uçuş eğitimi aldı. Eğitim sırasında öğrenciler, heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, öğrencilere okumanın yeri ve zamanının olmadığını göstermenin çabasında olduklarını vurguladı.

Etkinlikte bulunan öğrencilerden Muhammet Can Karaca, eğitim sırasında çok heyecanlandığını ilk kez böyle bir faaliyete katıldığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal