Pilot Okulu Ücretleri

Pilot okulu ücretleri ne kadar? Pilot olmak için hangi okullara başvurmalıyız? Eğer siz de uçak pilotu olmak istiyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var.

09.05.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-16:23) Pilot Okulu Ücretleri

Pilot olmak herkesin küçüklükteki hayalidir. Özellikle erkek çocuklarının çoğu küçükken ya pilot ya da doktor olmak ister. Ancak bu hayal zaman geçtikçe değişir. Bir kısım insanlar da bu hayalinden asla vazgeçmez ve pilot olmak için elinden geleni yapar hayatına o şekilde yön verir. Pilot olmak diğer mesleklere nazaran biraz daha zorlu ve maliyetli bir konu. Ayrıca mükemmel bir İngilizce konuşma bilgisi isteyen bir meslektir. Zira Havacılıkta herkes birbiriyle İngilizce anlaşıyor.

Pilot okulu ücretleri hep merak konusu olmuştur. Özellikle havacılık ve pilotlukla ilgilenenler için pilot okulu ücretleri konusu oldukça mühimdir. Pilot okulu ücretleri kimine göre çok pahalıdır kimine göre ucuzdur ancak pilot okulu ücretleri konusunu sadece Türkiye ile sınırlandırmamak gerekmektedir. Özellikle Finlandiya, Yeni Zelanda gibi bazı ülkelerde pilot okulu ücretleri diğerlerine göre oldukça hesaplıdır. Hem yurt dışına pilot okulu ücretini yatırması dil açısından da daha avantajlı bir hale gelmektedir. Ancak genel olarak pilot okulu ücretleri dolar veya Euro cinsinden hesaplanır. Pilot okulu ücretlerini detaylı bir şekilde incelediğimiz zaman Türkiye’deki özel pilot okullarında fiyatlar 55 Bin Euro ve 80 Bin Euro arasında değişmektedir. Yurt dışında ise pilot okulu ücretleri daha hesaplı hale gelmektedir. Pilot okulu ücretleri genel olarak dünya genelinde baktığımızda ise 35 bin dolar ila 75 bin dolar arasında değişmektedir. Ucuzluğu ve pahalılığı eğitim kalitesinden dolayı değil ülke şartlarına göre değişmektedir. Verilen eğitimler genel olarak aynıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal