ÖSYM Başkanı Akgün'den Adaylara YKS Öncesi Uyarı

Covid-19 salgını YKS'ye denk gelince birtakım önlemleri de beraberinde getirdi. Bu doğrultuda ÖSYM Başkanı Aygün,"YKS adaylarına maske ve dezenfektan dağıtılacak. İsteyen aday, maske, siperlik ve dezenfektanı ile sınava gelebilecek" dedi.

22.06.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:57) ÖSYM Başkanı Akgün'den Adaylara YKS Öncesi Uyarı

ÖSYM Başkanı Aygün, YKS'ye girmeyi planlayan kişilere sınav öncesi maske ve dezenfektan verileceğini duyurdu. Aygün bununla birlikte adayların maske, siperlik ve dezenfektanı ile sınava katılım sağlayabileceğini duyurdu. 

ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından YKS öncesi uyarı niteliği taşıyan bir açıklama yapıldı. Halis Aygün adayları ilgilendiren uyarılarda bulundu.  Hali sAygün, isteyen adayın, maske, siperlik ve dezenfektanı ile sınava girebileceğini  vurgulayarak açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Covid-19 şüpheli, tanılı veya temaslı adayların, durumlarını sınavdan önce ÖSYM'ye iletmeleri gerekiyor'' açıklamasında bulunan Aygün, sözlerine şunları da ekledi:

"YKS'de Kovid-19 durumu olan adaylar tüm sınav merkezlerinde hazırlanan yedek binalarda ayrı salonlarda sınava alınacak. ÖSYM Başkanı Aygün, YKS adaylarının ailerine, çocuklarını bıraktıktan sonra okul bahçesinde ve girişinde beklememeleri çağısında bulundu''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal