ÖSYM'den Fotoğraf Açıklaması: Adaylar Fotoğraflarını Kendileri Güncelleyebilecek

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün önemli açıklamalarda bulundu. Aygün yaptığı açıklamada, "Artık adaylarımız ÖSYM Başvuru Merkezlerine gitmeden fotoğraflarını kendileri güncelleyebilecekler." ifadelerine yer verdi.

06.07.2020-13:23 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-13:16) ÖSYM'den Fotoğraf Açıklaması: Adaylar Fotoğraflarını Kendileri Güncelleyebilecek

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sosyal medya hesabından adayla için açıklamada bulundu ve yapılan yeni düzenlemeleri aktardı. 

Adayların başvuru sürecini kolaylaştırmak ve taleplerine çözüm üretmek için çalıştıklarını belirten Aygün, "Şubat ayında Aday İşlemleri Sistemi (ÖSYM AİS) mobil uygulamasını adaylarımızın kullanımına sunduk. Adaylarımız başvuru işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebilmektedir." dedi.

"ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİNDEN YAPABİLİRLER"

Yeni bir yenilik yapıldığını aktaran ÖSYM Başkanı, "Artık adaylarımız ÖSYM Başvuru Merkezlerine gitmeden fotoğraflarını kendileri güncelleyebilecekler. T.C. Kimlik Kartı bulunan fakat sistemimizde güncel fotoğrafı olmayan adaylarımız fotoğraf güncelleme işlemleri için artık başvuru merkezlerine gitmeden fotoğraf güncelleme işlemlerini ve sınav başvurularını Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu durumdaki adaylarımızın fotoğrafları sınavlara başvuruları esnasında T.C. Kimlik Kartlarındaki fotoğraflarıyla otomatik olarak güncellenecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal