ÖSYM Başvuru Merkezleri

ÖSYM başvuru merkezleri İstanbul 2018? ÖSYM başvuru merkezleri 2018? ÖSYM başvuru merkezleri İstanbul 2017? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

23.05.2018-23:21 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-23:21) ÖSYM Başvuru Merkezleri

Devlet kurumlarında memurluk vazifesi yapmak isteyen insanlar KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) için geri sayım yapıyor. Ayrıca sınava hazırlık sürecinde olan adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru tarihleri ve başvuruların nasıl yapılacağına dair ayrıntılı bilgiye ulaşmak için internet üzerindeki sorgulamalarına hız kesmeden devam ediyor. 2018 senesinde ÖSYM (Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından yapılacak KPSS sınavına dair adayların merakla beklediği ayrıntılar netlik kazandı. ÖSYM, resmi web sayfası aracılığıyla KPSS sınav takvimi ve başvuru işlemleri hususuyla alakalı açıklama yayımlandı. ÖSYM başkanlığı tarafından yapılan duyuru kapsamında, KPSS başvuru tarihleri ve başvuruların nasıl yapılacağı ile alakalı önemli bilgiler yer alıyor. İşte, KPSS'ye (Kamu Personeli Seçme Sınavı) girecek adayları yakından ilgilendirecek tüm ayrıntılar...

2018 KPSS LİSANS NE ZAMAN HANGİ TARİHTE YAPILACAK? İŞTE, KPSS LİSANS BAŞVURU TARİHLERİ...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), tarafından açıklanan sınav takvimine göre KPSS lisans sınavı 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

KPSS Lisans (Alan Bilgisi) birinci gün 28 Temmuz, KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ikinci gün 29 Temmuz, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 5 Ağustos’ta yapılacak.

Bu sınavlar için başvurular 10 ve 21 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak. Sonuçlar ise 31 Ağustos 2018 tarihinde duyurulacak.

İŞTE ÖSYM BAŞVURU MERKEZLERİ

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal