Okullarda Birinci Dönem Bitiyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime başlanmasının amaçlandığını dile getirdi. Bakan Selçuk, "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri"nin de tanıtımını yaptı.

22.01.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-13:31) Okullarda Birinci Dönem Bitiyor

Uzaktan eğitim ile geçen 1. yarıyıl bugün bitiyor. 18 milyon öğrenci bugün itibariyle 3 haftalık tatile girdi. İlkokul ile ortaokul öğrencileri karnelerini dijital ortam üzerinden alacak.

Lise öğrencileri ise ilk dönem karne almayacak.

Pandeminin seyrine göre 2. yarıyılın 15 Şubat tarihinde yüz yüze başlatılması hedefleniyor.

Bakan Ziya Selçuk, 81 şehirden öğrencilerin katılımı ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Dönemi kapanışı ile "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri" tanıtım programına online bir şekilde katıldı. 

Milli Eğitim Bakanı, 15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime başlanmasının istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İkinci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza hep beraber döneceğiz ve 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarımıza orada görmek istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak elbette bu değerlendirmeler de yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz. Tatiliniz bildiğiniz gibi 23 gün sürecek uzun bir kış tatili olacak"

Bakan Ziya Selçuk, öğrencilerin tatilde faydalanması için yapılan  “Birlikte 23 Gün Etkinlikleri'ni" de tanıttı:

"Tatil etkinlikleri ile sizler her gün farklı etkinlikler yapabileceksiniz. Burada çok güzel etkinliklerimiz faaliyetlerimiz var. İlkokullara, ortaokullara ve liselere farklı şekilde planladık. Bu etkinliklere bakanlığımızın resmi sayfasından ulaşabilirsiniz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal