Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan Devamsızlıktan Kalan Öğrencilere Müjde

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ortaöğretim kurumlarında eğitim gören ve başarılı olup da devamsızlıktan kalan öğrencileri bu seneye mahsus olmak üzere başarılı sayacaklarını söyledi.

26.06.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-10:30) Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan Devamsızlıktan Kalan Öğrencilere Müjde

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ortaöğretim kurumlarında tüm derslerinde başarılı olan ve devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrencinin, bu seneye mahsus mezun edildiğini duyurdu.

Ortaöğretim kurumlarının son sınıf öğrencilerinden derslerinde başarılı olmalarına karşın kendilerine mevzuatla verilen devamsızlık sayısını geçen öğrencilerin başarısız kabul edildiğini hatırlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu seney mahsus olmak üzere tüm derslerinden başarılı olan ve devamsızlıktan sebeple başarısız kabul edilen öğrencilerimizin diğer öğrenciler gibi, yani devamlı öğrenciler gibi değerlendirmeye tutarak hiçbir hak kaybı yaşamamalarını sağlamak için lazım olan onayı verdik. Bu öğrencilerimizin sayısı 9 bin 77´dir, 9 bin 77 öğrencimiz ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş vaziyettedir. Kendileri ve aileleri için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal