Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran "Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Mesleki Gelişim Programına" Katıldı

Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Mesleki Gelişim Programı katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran programda konuştu.

17.01.2020-21:13 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-15:40) Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran "Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Mesleki Gelişim Programına" Katıldı

Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Mesleki Gelişim Programı katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran program konuşmasında;

"Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini Teknolojinin yeni bir alanı, yeni meslekleri ortaya çıkaracağını görerek, çocukları geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Teknolojik dönüşüm en büyük etkiyi eğitim alanında yaptı ve eğitimi dönüştürmek gerekiyor. Eğitimi dönüştürmek için de zihniyeti dönüştürmek gerekiyor."
Safran, öğretmenlerin teknolojiyi öğrenmesi halinde, bu bilginin çocuklara da ulaşacağının altını çizdi.
Safran, yeni nesil iyi eğitilirse ülkenin geleceğinden endişe edilmeyeceğini, bunun da öğretmenler aracılığıyla başarılacağını kaydetti."

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı da programda konuşmasında

"Öğretmenlerin hizmet içi eğitimlerine önem verdiklerini belirterek, teknoloji ne kadar eğitime dahil edilirse edilsin, ne kadar iyi kitaplar yazılırsa yazılsın bunlar sınıfa geldiğinde orada öğretmenin ilgisi, algısı, bilgisinin önemli olduğuna öğretmenin fırsat ve imkanlarını artırmak istediklerine değindi".

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal