KPSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

Binlerce aday bir an önce sonuçların duyurulmasını bekliyordu ve KPSS/1 yerleştirme sonuçları açıklandı. KPSS tercih sonuçları ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden erişilebiliyor.

13.08.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-14:03) KPSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

KPSS/1 tercihleri 23 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Bugün itibariyle tercihler yapılalı 9 gün oldu.

KPSS-2020/1 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM aracılığıyla KPSS tercih sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

Adaylar, tercih sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ile şifreleriyle giriş yaparak ÖSYM’nin internet adresi üzerinden öğrenebileceklerdir. Tercih bilgileri, tercih sonuçları ÖSYM’nin internet sitesinden adaylara ve kamuoyuna bildirildikten sonra ÖSYM aracılığıyla alakalı kurumlara elektronik ortam üzerinden verilecektir.

Yerleştirme sonuçlarıyla alakalı olarak adaylara ve alakalı kurumlara posta yoluyla herhangi bir belge yollanmayacaktır. Kamu kurum ile kuruluşları bu bilgileri elektronik ortam üzerinden kendi şifreleriyle edineceklerdir. Bir kadro ya da pozisyona yerleşenler atanmak için direkt yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına müracaat edecekler, atanmak için hangi belgenin gerekli olduğunu ve bu belgenin hangi tarihe kadar nereye verilmesi gerektiğini bu kurum ya da kuruluşlardan öğrenebileceklerdir.

KADRO İLE POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM aracılığıyla yerleştirilen adaylar, başka bir sınav ya da mülakata girmeden, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşları tarafından direkt atanacaklardır.

Yerleştirildikleri halde atama için istenen niteliklere sahip olmayan ya da gereken evrakı süresi içinde yerleştirildikleri kurum ya da kuruluşa teslim etmeyen adayların atama işlemleri yapılmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal