KPSS Lisans Taban Puanları Açıklandı mı? KPSS Lisans Boş Kalan Kadro Kontenjanlar

Memur olma hayali kuran adaylar KPSS lisans taban puanları açıklandı mı? sorusunu araştırmaya başladı. Adaylar araştırmalar başlarken ÖSYM tarafından KPSS 2020/1 lisans boş kadro kontenjanları açıklandı.

19.10.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-13:11) KPSS Lisans Taban Puanları Açıklandı mı? KPSS Lisans Boş Kalan Kadro Kontenjanlar

Milyonlarca insanın memur olmak için ilk adımı attığı KPSS sınavı sonuçları beklenirken adaylar KPSS 2020/1 taban puanları ve boş kontenjanları araştırmaya başladı. 23 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen KPSS'nin ardından KPSS lisans taban puanları açıklandı mı? KPSS 2020/1 lisans boş kadro kontenjanları konusunu araştırmaya başladı.

KPSS 2020/1 TABAN PUANLARI VE BOŞ KONTENJANLAR AÇIKLANDI MI?

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden KPSS 2020/1 taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı. KPSS 2020/1 taban puanları ve boş kontenjanlar hakkında bilgi almak isteyen adaylar ÖSYM'nin sitesinden detaylara ulaşabilir.

KPSS 2020 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinden KPSS 2020 sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. ÖSYM takviminde yer alan bilgilere göre KPSS sonuçları, 22 Ekim 2020 tarihinde adayların erişimine açılacak. Ancak ÖSYM yoğunluk olmaması durumunda KPSS sonuçlarını 15 Ekim itibariyle açıklayacak.

Sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar 22 Ekim 2020 tarihinde ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi ya da mobil uygulamasından TC kimlik numarası ile aday şifresi sayesinde sınav sonuçlarına ulaşabilecek. Giriş yapılan sistemde adayın sınavda erdiği doğru-yanlış yanıtlar ve KPSS puanları yer alacak.

KPSS 2020 sonuçlarının yanı sıra lise mezunu olan ve KPSS ortaöğretim başvurusuna geç kalmış olan adaylar da KPSS ortaöğretim geç başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? sorusunu araştırmaya başladı.

e-YDS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

e-YDS sınavına giren adaylar sonuçlara ÖSYM’nin resmi internet sitesi https://sonuc.osym.gov.tr üzerinden aday bilgileri ile giriş yaparak öğrenecek.

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların aldıkları belgeler yeni kimlik bilgilerine göre düzenlenmez. Adayın aldığı yeni kimlik numaralıyla ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi ve ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi'nden sonuçlara bakabilirler.

e-YDS sınav sonuçları 17 Ekim 2020 tarihinde açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal