Kırklareli Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Uzaktan Eğitime Geçti

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde de yeni bir sürece girildi. Üniversiteler yeni kararlar alırken Kırklareli Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi uzaktan eğitime geçtiklerini duyurdu.

10.09.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-12:22) Kırklareli Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Uzaktan Eğitime Geçti

Koronavirüs salgının etkisini artırması ve vaka sayılarında yükseliş yaşanmasıyla birlikte yeni önlemler alınmaya başlandı. Birçok üniversite uzaktan eğitime geçtiğini duyurdu.

Uzaktan eğitim için üniversitelerden açıklamalar arka arkaya gelirken yeni bir haber de Kırklareli Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden geldi.

Kırklareli Üniversitesi 2020-2021 güz döneminde uzaktan eğitime geçildiğini 'Üniversitemizin 110 sayılı Senato Toplantısı'nda aldığı karar gereğince üniversitemizin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi dersleri uzaktan öğretim yöntemiyle çevrimiçi online yapılacaktır.' açıklaması ile duyurdu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi de 'Üniversitemize ülkemizin 81 ilinden ve yurt dışından gelecek yaklaşık 18 bin öğrencimizin oluşturacağı etkileşim hem sizin hem de ilimiz için çok da hafife alınamayacak riskler doğuracaktır. Her ne kadar üniversitenizi çok özlemiş de olsanız sizlerin sağlığı bizim birincil unsurumuzdur. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak siz sevgili öğrencilerimizin, ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve tüm ulusumuzun sağlık önceliğini dikkate aldığımızda uzaktan eğitim modelinin kaçınılmaz olduğu kanaatine vardığımızı üzülerek ifade etmekteyiz.

Hiçbir öğrencimizin sağlığında en ufak bir problem yaşamadan bu süreci atlatacağımıza inanıyoruz. Bizler, sizler için sürekli olarak çalışmalarımıza devam ederken sizler de hem kendinizin hem de çevrenizdekilerin sağlığı için lütfen kurallara eksiksiz uyun ve tedbirden asla vazgeçmeyin.' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal