İlkokul Öğrencisinden İdlib'teki Çocuklara Yardım

Elazığ'da 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi harçlığından biriktirdiği 26.5 tl'yi İdlib'teki çocuklara gönderdi.

14.01.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-14:22) İlkokul Öğrencisinden İdlib'teki Çocuklara Yardım

Elazığ'da 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi harçlığından biriktirdiği 26.5 tl'yi İdlib'teki çocuklara göndermek üzere İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi’ne gönderdi. Harçlığının yanında bir mektupta yollayan 3.sınıf öğrencisinin mektubunda yazanlar herkesi duygulandırdı.

Mektup'ta Yazanlar

“Canım kardeşim, sana bunları yazarken utanıyorum. Sen aç susuzken ben şeker yemekten, çikolata yemekten utanıyorum. Babamın verdiği harçlıkları sen şeker ve çikolataları ye diye hiç harcamadım, sabırla biriktirdim. Şimdi biraz utancım geçti. Biliyorum sen benden önce cennete gideceksin. Cennette beni de unutma”

İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç konutyla ilgili açıklamasında, "Yardım kampanyası çerçevesinde geçen hafta bir grup çocuk kendi harçlıklarından biriktirdikleri paraları bizzat kendileri gelip o çocuklara biz de yardımcı olmak istiyoruz diye makbuz karşılığında kurumumuza bağışta bulundu. Bu gerçekten bizi duygulandırmıştı. Dün itibari ile de farklı bir şey daha yaşadık. Yine kurumumuza bir veli tarafından getirilen bir zarf oldu. Çocuğunun kendi kumbarasında biriktirmiş olduğu harçlıkları ve içinde bir mektup da yazarak bizlere iletmek istediğini söyledi. Biz de memnuniyetle aldık. Saydık ve çocuğumuzun kumbarasından çıkan miktarı önümüze koyduk. Arkasında ise kendi kalemi ile duygularını ifade eden küçük bir metin yazmış”dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal