Fidol Okullarının İlk 23 Nisan Kutlamaları, Karnaval Havasında Geçti!..

“Finlandiya eğitim sisteminden, Türk eğitim sistemine” anlayışıyla geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Fidol Okullarında, ilk 23 Nisan heyecanı yaşandı

24.04.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-13:41) Fidol Okullarının İlk 23 Nisan Kutlamaları, Karnaval Havasında Geçti!..

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği ve dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerde coşkuyla kutlanırken, Fidol Okullarında farklı bir heyecan vardı. Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Fidol Okulları öğrencileri, bu yıl ilk kez 23 Nisan heyecanı ve coşkusu yaşadı.

Koşuyolu Fidol Anaokulu ve Fidol İlkokulu öğrencilerinin katıldığı törenlerin ilki, Fidol İlkokulu’nun atölyeler katında gerçekleşti. Ardından Koşuyolu Muhtarlığı ve Koşuyolu Spor Klübü’nün de katkılarıyla, okulun hemen yanındaki futbol sahasında kurulan dev panayırda, hem Fidol Okulları öğrencileri, hem de çevreden gelen çocuklar, doyasıya eğlendi.

Fidol Okulları müzik bölüm başkanı sanatçı Asude Cemre, kendi sınıfından piyano öğrencisi olan Zeynep Ela Avcıoğlu’nun piyanosu eşliğinde, dünyaca ünlü opera ve arya eserleri seslendirdi. Öğretmen ve öğrencisinin bu özel gündeki sürpriz gösterisi, büyük ilgi gördü.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal