E-Okul Karne Sorgulama ve Görüntüleme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği karne günü geldi çattı. Birinci dönemin 22 Ocak'ta sonra ereceği okullarda bu dönem dijital karne verilecek. Peki dijital karnenin verileceği e-okuldan karne nasıl sorgulanır? E-okul karne sorgulama nasıl yapılır? Karne notu nasıl öğrenilir?

21.01.2021-09:05 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-09:05) E-Okul Karne Sorgulama ve Görüntüleme Nasıl Yapılır?

Koronavirüs nedeniyle bu dönem de online verilen eğitimin ardından karneler de dijitale taşındı. Öğrencilerin heyecanla beklediği karnelere erişim e-okul sistemi üzerinden gerçekleşecek. Peki e-karne nasıl görüntülenir? E-okula nasıl giriş yapılır? E-okul karne notları nasıl öğrenilir?

E-KARNE NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

E-karne, dijital olarak verilecek karnedir. Dijital karneler Milli Eğitim Bakanlığının e-okul sistemi üzerinden paylaşılacaktır. E-karne, e -okul üzerinden görüntülenebilir.

E-OKUL KARNE NOTLARI 2021

Tüm öğrenciler karnelerine 'e-okul.meb.gov.tr' internet sitesi üzerinden erişim sağlayacak. Öğrenciler, 'takdir ve teşekkür' belgelerine de sistem üzerinden ulaşabilecek. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları ile kolayca erişim sağlanabiliyor.

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler, sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca giriş yapabiliyor. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan 'Not Bilgisi' seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlanabilmektedir.

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal