EBA'nın Şifresi Velinin Cebine Yollanacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "EBA şifresini almayan her öğrencinizin velisinin cep telefonuna çocuğuyla ilgili şifre gönderilecek." ifadelerini kullandı.

21.03.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-12:53) EBA'nın Şifresi Velinin Cebine Yollanacak

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Ziya Selçuk'un dün uzaktan eğitim sürecine ilişkin sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı canlı yayınla ilgili görüntüleri paylaştı.

Bakan Selçuk, velilere uzaktan eğitim konusunda detaylı bilgi verdi, soruları cevapladı. Uzaktan eğitime ilişkin çalışmaların sürdüğünü kaydeden Selçuk, okulların ne zaman açılacağına ilişkin şu an bir karar bulunmadığını kaydetti.

EBA ŞİFRESİ VELİNİN CEP TELEFONUNA YOLLANACAK

Selçuk, okulların ne zaman açılacağını coronavirüsün yayılımı doğrultusunda Bilim Kurulu Kararı ile ülkedeki durumun belirleyeceğini ifade etti.

Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) girişte bazı sorunların meydana geldiğini dile getiren Selçuk, "İnternet altyapısının arka planında test çalışmalarını sürdürdüğümüz için bazı sorunlar olabiliyor. Bu sorunlar nedeniyle EBA şifresini almayan her öğrencinizin velisinin cep telefonuna çocuğuyla ilgili şifre gönderilecek." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal