Bakan Açıkladı! 3600 Ek Gösterge Müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, '3600 ek gösterge ile ilgili Öğretmenler Günü'nde bir haberimiz olacak.' şeklinde konuştu.

25.10.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-10:51) Bakan Açıkladı! 3600 Ek Gösterge Müjdesi

Selçuk'un konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde:

Ben geldiğimden beri uyuyamıyorum çünkü geldiğim gün çok yüksek bir beklenti meydana geldi. Hiçbir şey vadetmeden bu kadar yüksek bir beklentinin oluşması benim sorumluluğum dışında. Fakat yine de ne yapacağız, napacağız hakkında çok uzun senedir çalışmamıza rağmen bir uyku düzeni kalmadı. Devamlı yeterince çalıştık mı sorusu zihnimi çok meşgul ediyor. Şikayetçi değilim; ama sorumluluk yalnızca benim değil milletin de ödevidir.

Benim siyaset becerim yok çok farklı yetenekler istiyor. Benim gibi insanların siyasete girme azmi çok olmuyor. Fakat böyle bir fırsat olursa, yapabileceğimiz bir şey varsa niçin yapmayalım şeklinde bir girişim oluyor. Orta vadede bunun Türkiye için daha farklı kazançlara yol açacağı kanaatindeyim.

EĞİTİM VİZYONU HEDEFLERİ

Üç senelik bir vizyon ortaya koyma sebebimiz şu; hiç kime bizi zorlamadığı halde bir yol haritası ortaya koyalım istedik. Çocuklar, aileler bir belirsizlik yaşamasınlar diye düşündük. Hepimiz buna omuz verirsek bu olacak mesajını vermek için üç yıl dedik. Türkiye'nin üç senelik meselesi eğitim sistemini daha işlevsel yönetme meselesi. Ama bizim asıl konumuz dünyayla yarışmak. Bizim asıl işimiz eğitim meselesini hallettiğimizde başlıyor.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal