AUZEF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kayıtları tamamlanmıştı. 28 Eylül itibariyle AUZEF güz dönemi programı başladı. AUZEF’te dönem 1 Ocak 2021 tarihinde sonuçlanacak.

29.09.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-15:06) AUZEF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AUZEF yaz dönemi kayıt güncelleme işlemleri 22-26 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Yaz dönemi ise 11 Haziran 2021'de tamamlanacak.

AUZEF NEDİR?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açık öğretim ve uzaktan eğitim veren tüm programların faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009'dan bu yana Uzaktan Eğitim, 2011 yılından itibaren ise Açık Öğretim kapsamında öğrenci kabul eden AUZEF bu yönüyle Türkiye’deki tek açık ve uzaktan eğitim fakültesi olarak öne çıkıyor.

AUZEF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AUZEF kayıt yenileme işlemi için referans numarası ile materyal, katkı, öğrenim ücreti ödemek gerekiyor.

Ödeme yaptıktan sonra ders seçimi işlemleri üniversite fakültesi tarafından yapılacaktır.

Referans numarası almak için https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre ile otomasyon sistemine giriş yapılabilir.

Giriş yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sistemine tıklanarak sol menüde yer alan 'Harç Bilgileri' kısmından Referans numaranızı ve ödeme miktarınızı görebilirsiniz.

Ödemeyi HalkBank Şube/ATM'lerinden veya AKSİS sistemi üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada bulunan 'Ödeme Yap' butonunu tıklamak gerekiyor. Ekrana gelecek bölümde ilgili alanları doldurarak online ödeme işlemini gerçekleştirmek mümkün.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal