AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır? AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman Bitiyor?

AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman bitecek? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri 2020 ne zaman? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

05.03.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-09:22) AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır? AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman Bitiyor?

2020-2021 yılı kayıt yenileme işlemleri 16 Ekim Cuma günü saat 23.30'da sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

1. Adım: Derslerini seç.

2. Adım: Ücretini öde.

3. Adım: Otomasyondan mutlaka kaydını kontrol et.

4. Adım: Ders kitaplarını eKampüs'te görebilirsin.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ 2020 NE KADAR?

AÖF kayıt yenileme harcı öğrencinin aldığı derslere göre değişiyor. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Bundan dolayı AÖF öğrencileri öncelikle ders seçimi işlemlerini tamamlayacaklar, daha sonra ödemeleri gereken harç ücretini görebilecekler. Harç ödemesi yapıldıktan sonra öğrencilik durumu aktif görünecektir.

AÖF HARÇ ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Kayıt aşamasında Anadolu Üniversitesi'ne yapılacak olan ödemeler, Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kayıt aşamasında ödemeler şu şekilde yapılabilecek:

  • Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

(İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Fakat, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri sebebi ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

  • İnternet Bankacılığı ile Ödeme
  • ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
  • Mobil Bankacılık ile Ödeme

Kayıtla ilgili ödemelerin zamanında yapılmamasından veya yanlış yapılmasından meydana gelecek sonuçlardan Anadolu Üniversitesi sorumlu olmaz. Yanlış yapılacak bir ödemenin sorumluluğu öğrencinindir.

Banka dekontunu öğrenim süresince saklamanız gerekiyor. Üniversite yetkilileri dekontu daha sonra isteyebilir.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal