5'nci Avrasya Yüksek Öğretim Zirvesi (EURIE) Başlıyor

Tüm dünyadan prestijli kurumlarla uluslararası işbirliğini geliştirmek isteyen yüksek öğrenim kurumları için buluşma noktası olan ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Avrasya Yüksek Öğretim Zirvesi (EURIE) “Uluslararası Eğitim için Birleşiyoruz” sloganıyla İstanbul'da.

14.02.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-13:03) 5'nci Avrasya Yüksek Öğretim Zirvesi (EURIE) Başlıyor

Avrasya Üniversiteler Birliği'nin (EURAS) desteği ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB), THY, Türkiye Ulusal Ajans, TUBİTAK, Türkiye Maarif Vakfı, British Council, UNIMED, Campus France, Nuffic'in katkı ve katılımlarıyla 19-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Bu yılki zirvenin ana konuşmacılığını ise AB Göç ve Mülteci Çalışmaları Önceki Dönem Komiseri Dimitris Avramopoulos üstlenecek.

AVRASYA YÜKSEK ÖĞRETİM ZİRVESİ (EURIE) NEDİR?

Ağ oluşturma, ortaklık ve iş geliştirme konulu bir fuar olan EURIE uluslararasılaşma ve yüksek öğrenim yönetimindeki güncel konulara adanmış konferanslar içerir.

Burada çok sayıda panel, seminer, çalıştay, açılış konuşması ve yuvarlak masa görüşmeleri ile katılımcılar uluslararası eğitimdeki eğilimleri, en iyi uygulamaları ve yenilikçi çözümleri keşfetme fırsatı bulur.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal