2018 YDS başvuruları Nasıl Yapılır? ÖSYM Giriş YDS İlkbahar Sınav Başvuru Tarihi Ne Zaman?

YDS başvuruları basıl yapılır sorusu merak ediliyor. YDS 2018 sınavı ne zaman yapılacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene bünyesindeki merkezi sınavları gerçekleştiriyor.

09.02.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 09.02.2018-13:44) 2018 YDS başvuruları Nasıl Yapılır? ÖSYM Giriş YDS İlkbahar Sınav Başvuru Tarihi Ne Zaman?

YDS başvuruları basıl yapılır sorusu merak ediliyor. YDS 2018 sınavı ne zaman yapılacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene bünyesindeki merkezi sınavları gerçekleştiriyor. Sınava girecek olan adaylar kurumun açıkladığı tarihlerde başvurularını gerçekleştiriyorlar. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, ilkbahar ve sonbahar dönemi olmak üzere senede iki kere yapılmaktadır. Sınav, Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yunancadan yapılacak. Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli, doçent adayları ile doktora ve sanatta yeterlik çalışmasına başvuracak adaylar, yüksek lisans programlarına girmek isteyen adaylar bu sınava başvurularını yaparlar. YDS İlkbahar dönemi başvuruları 7 Şubat Çarşamba günü başladı ve 15 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Sınav 1 Nisan 2018’de yapılacak. Sınav sonuçları ise 26 Haziran’da duyurulacak. Başvurular elektronik ortamda alınacaktır. Kılavuz ve Aday Başvuru Formunun edinilmesi: Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM'nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler.


YDS başvuruları 2018 yılında da araştırılan konular arasında yer alıyor. ÖSYM YDS başvurularının başladığını duyurdu. YDS başvuruları nasıl, ne zamana kadar yapılır? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene merkezi sınavları gerçekleştireceği tarihleri önceden duyuruyor. Vatandaşlar kurumun belirttiği başvuru zamanında sınav başvurularını gerçekleştiriyorlar. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı İlkbahar dönemi başvuruları 7 Şubat Çarşamba günü başladı ve 15 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Sınav 1 Nisan 2018’de yapılacak. Sınav sonuçları ise 26 Haziran’da duyurulacak. Başvurular elektronik ortamda alınacaktır. Kılavuz ve Aday Başvuru Formunun edinilmesi: Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM'nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Adayların bazı durumlarda bizzat başvuru merkezine gidip, sınav başvurularını yapmaları gerekebilir. Başvuru Merkezleri tarafından adayların başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alınacaktır. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Adayların bazı durumlarda bizzat başvuru merkezine gidip, sınav başvurularını yapmaları gerekebilir. Başvuru Merkezleri tarafından adayların başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alınacaktır. YDS ile ilgili merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal